Wordt Reseller

Drukwerk reseller worden? Geef een brul

Wilt u uw klanten graag bedienen met een uitgebreid assortiment drukwerk, maar heeft u daarvoor niet alle machines of expertise in huis? Geen probleem: word reseller van LionCards. Wij drukken razendsnel al uw plastic kaarten, houten naamkaartjes en nog veel meer. Indien gewenst sturen we die rechtstreeks – blanco verpakt natuurlijk –naar uw klant. Zo blijft u als reseller wel het aanspreekpunt, maar heeft u nergens omkijken meer naar. Hoe fijn is dat?

Samen de tanden erin

Het bedrukken van plastic, pvc of houten kaarten vraagt om geavanceerde apparatuur en veel kennis. Niet ieder grafisch bedrijf heeft dit zelf in huis. Logisch. Maar waarschijnlijk valt u uw klant liever niet lastig met die informatie. Dan is dat het heerlijk om het productieproces gedeeltelijk of volledig door LionCards te laten uitvoeren. We zorgen dan samen dat uw klanten tevreden zijn, al werken wij stilletjes op de achtergrond. Daarbij… als drukwerk reseller profiteert u bij ons van speciale tarieven en extra inkoopvoordeel.

Kaartjes bestellen met inkoopvoordeel

Of de klant ons nu rechtstreeks inschakelt of via u bestelt als reseller: onze onovertroffen dienstverlening verkoopt zichzelf. Steeds meer bedrijven in de grafische industrie kiezen LionCards als betrokken partner. In onze hechte klantenkring bevinden zich (online) drukkerijen, signmakers, reclamebureaus, standbouwers, ontwerpstudio’s en nog veel meer bedrijven. Ervaar ook het gemak en de voordelen van onze hoogwaardige offset gedrukte cards, geproduceerd op de modernste Heidelberg drukpersen.

Gezamenlijke liefde voor kaartjes

Bij LionCards hechten we sterk aan een duurzame samenwerking met resellers en partners. Met liefde, toewijding en passie vervullen we daarin de rol van co-creator. Met uw vaste LionCards-adviseur zoekt u samen naar de beste oplossing voor uw klant. Zij zijn gegarandeerd onder de indruk van de snelheid en kwaliteit van het eindresultaat! En mocht u als reseller ook graag het grafisch ontwerp aan ons over willen laten, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld u aan als drukwerk reseller

Nieuwsgierig? Aarzel niet en vul hiernaast uw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk – vrijblijvend – contact met u op.