Seizoenskaart

Seizoenskaart

Het jaar kan onderdeeld worden in vier seizoenen, namelijk de lente, de zomer, de herfst en de winter. Geef je een seizoenskaart uit voor jouw organisatie, dan geef je een pas uit die gedurende een bepaald seizoen gebruikt kan worden. Een goed voorbeeld van een seizoenskaart is een seizoenspas voor sportverenigingen, die aangeschaft wordt om alle wedstrijden van een bepaald seizoen te kunnen bijwonen.

Waarom kiezen voor een seizoenskaart?

Het introduceren van een seizoenspas brengt enkele aantrekkelijke voordelen met zich mee voor de organisatie. De belangrijkste voordelen van de seizoenskaart voor het bedrijf, zijn de volgende:

  • Er wordt extra binding gecreĆ«erd: met een seizoenspas op zak is de consument meer verbonden aan de organisatie.
  • Je kunt de consument extra voordelen bieden met de seizoenskaart, bijvoorbeeld door hier acties en kortingen aan te hangen.
  • De administratie van de organisatie kan efficiĆ«nter geregeld worden met de seizoenspas, simpelweg alle klanten met hun kaart geregistreerd worden.

En worden er nieuwe leden aangemeld voor de seizoenspas van jouw vereniging? Dan geef je dit gewoon aan ons door, zodat wij zo snel mogelijk nieuwe seizoenspassen kunnen drukken.

Voor wie is de seizoenskaart handig?

Seizoenspassen zijn vooral handig voor verenigingen, voetbalclubs, basketbalclubs, handbalclubs, volleybalverenigingen, hockeyclubs en ga zo maar door. Iedere vereniging die met losse seizoenen werkt en toegang verschaft per seizoen, heeft baat bij het introduceren van een seizoenspas.

Opmaak tips voor de seizoenspas

Een goede seizoenskaart bevat altijd het logo van de vereniging of organisatie. Daarnaast kun je jouw seizoenspas personaliseren met de naam van het lid, de adresgegevens van het lid en eventueel zelfs een foto van het lid in kwestie. Meer opmaak tips nodig voor de perfecte seizoenspas voor jouw vereniging? Bekijk dan onze opmaakspecificaties pagina, want hier krijg je nog meer handige tips over de opmaak van jouw seizoenskaart.