Plastic pas met schrijfvlak bedrukken

il je liever een persoonlijke pas? Waar je helemaal zelf jouw eigen naam op kunt schrijven. Ga dan voor een plastic pas met een schrijfvlak. Schrijfvlakken zijn perfect geschikt voor drukwerk zoals bijvoorbeeld cadeaubonnen. Laat jouw plastic passen met schrijfvlak bedrukken bij LionCards. Kies voor een plastic pas met schrijfvlak, voor een matte plastic pas met schrijfvlak of voor een mat plastic pas met spot-UV en schrijfvlak.

Zo wordt een plastic pas met een schrijfvlak bedrukt

Met onze full colour, hoogglans plastic passen met schrijfvlak creƫer je een unieke indruk. Je bepaalt zelf de positie en de grootte van het schrijfvlak. Het schrijfvlak voegen we pas aan het einde van het proces toe. Nadat de pasjes gemaakt zijn, halen we deze door een quantum om zo het schrijfvlak toe te voegen.

Voorzie jouw plastic passen van een schrijfvlak

Wil je jouw drukwerk met een schrijfvlak laten bedrukken? Bijvoorbeeld een luxe matte plastic pas? Wij maken ook schrijfvlakken aan op matte plastic passen met spot-UV. Lever jouw plastic passen dinsdag voor 17.00 aan, dan is het de vrijdag daarop klaar. Heb je een afwijkende levertijd? Dan doen we in overleg ook ons best voor jou.