Plastic Menukaarten

Plastic menukaarten
De menukaart van papier die kent u. Een beproefd recept. Maar veel recepten bieden ruimte voor verbetering. Dat brengt ons bij plastic menukaarten. Die zijn handiger in gebruik, gaan langer mee en bieden net zo veel mogelijkheden om beeld en tekst perfect op af te laten drukken als zijn zusje van papier.

Plastic menukaarten
Gaan langer meePlastic menukaarten zijn duurzamer dan papieren menukaarten. Waarom? Omdat ze dankzij een beschermende folie krasvast en waterbestendig zijn. Je kunt ze dus ook buiten op het terras gebruiken. En je maakt ze in een handomdraai schoon. Zeg maar dag tegen vette vingers en etensresten. En de randen? Die blijven netjes strak. Ziet er een stuk beter uit op tafel!

Plastic menukaarten zijn dubbel voordelig 
Fijn voor uw portemonnee: plastic menukaarten zijn minder duur dan papieren menukaarten. Dit komt omdat er bij de productie geen extra handelingen of een afwerking achteraf nodig is. Zo kan de stukprijs een stuk lager zijn. Plastic menukaarten zijn ook zuiniger in gebruik omdat ze veel langer mee gaan. U hoeft dus veel minder vaak menukaarten bij te bestellen. Dubbel voordeel dus!

Plastic menukaarten komen in alle maten
Heeft u in uw restaurant of eetgelegenheid een ‘kleine’ kaart of juist een uitgebreide? Het maakt ons niet uit. Ga gewoon voor de plastic menukaart die het beste past bij uw situatie. Plastic menukaarten zijn namelijk leverbaar in A3 Slim formaat (270 x 420mm) of in A4 en A5 formaat. Of wat dacht u van een ‘Long’ variant (297 x 105mm)? Hoe dan ook: genoeg keuze dus om uw gasten goed te kunnen laten kiezen!