Heeft u hulp nodig bij het maken van een ontwerp?

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren ontwerpers, die met uw wensen wel raad weten.

U kunt ervoor kiezen om uw pvc pasje of visitekaartje zelf te maken of een dertien in een dozijn sjabloon te gebruiken van online websites. Echter, een ondernemer met een duidelijke visie, een hart voor de zaak en de uitstraling richting klanten belangrijk vindt, zal kiezen om zijn ontwerp te laten maken bij een specialist.

Wij helpen u graag met het ondersteunen van uw ontwerp. Kleine aanpassingen of een gehele opmaak. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren ontwerpers, die met uw wensen wel raad weten.

Het opmaken van een pvc pasje of plastic visitekaartje lijkt makkelijk, maar er komt meer bij kijken. Voordat we aan de slag gaan nemen we eerst goed door wat de wensen zijn. Een belangrijke vraag: wat wilt u uitstralen? We vragen alle info (beeld en tekst) zodat we een begin kunnen maken. Een controle PDF wordt daarna gemaild.  Als er nog wijzigingen zijn dan zullen we dit uitvoeren. Vervolgens nemen we u order in productie. De order wordt daarna volgens afspraak op tijd geleverd.

Wie krijgt de opdracht?

Stel maar eens voor: u heeft van twee wegdesigners een visitekaartje ontvangen inzake een website laten maken. In uw ene hand heeft u een visitekaartje dat in vijf minuten lijkt te zijn ontworpen en in uw andere hand heeft u een stijlvol, kleurrijk vormgegeven visitekaartje of pvc pasje wat direct uitnodigt. Welke webdesigner laat een beter indruk achter en maakt meer kans op de opdracht?