Badge of pas voor beurzen en conferenties

Als er íets belangrijk is op een beurs of conferentie, of in een vergadering, is het wel dat mensen weten wie u bent. En dat u weet wie anderen zijn, zodat u altijd later contact kunt leggen, iemand kunt aanspreken of verhaal kunt halen. Vooral op een beurs is het een doel te zorgen dat uw naam verspreid wordt. Hoe dat lukt? Onder meer door te zorgen dat niemand om uw naam heen kan.

Wie ben ik?

In één oogopslag duidelijk maken wie u bent, gaat het best met een badge of een pas met naam, functie en logo van uw bedrijf.  Om het zo handig mogelijk te maken, leveren wij ook accessoires voor bij de badges of passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een badgehouder met harde of zachte hoes
  • Die badgehouder kan worden uitgerust met een clip, een jojo of een lanyard.

Kiest u voor een PVC-pas? Deze kan worden voorzien van een zelfklevende metalen krokoclip. Een magneetclip is ook mogelijk, deze is makkelijk aan de kleding te bevestigen, zonder een gat achter te laten.

Gadgets

Wie is er geen fan van? Leuke bedrijfsgadgets. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde pennen. Een bijkomend voordeel is dat met name pennen gretig aftrek vinden en dus bijvoorbeeld op een beurs snel verspreid worden. Dit komt uw naamsbekendheid weer ten goede.

Naamsbekendheid op orde

Wilt u zorgen dat u goed herkenbaar bent op een beurs of conferentie? Met onze jarenlange ervaring drukken en leveren wij snel badges en passen. Ook kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan accessoires. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.